Meille ajatus vihreämmästä leipomosta on osallistua tekojen kautta kohti parempaa maailmaa. Olemme vihreän matkan alussa ja olemme aloittaneet leipomon sydämestä, leivinuuneista. Odotamme uusia leipomouuneja jotka toimivat puupelletteillä, CO2-neutraalisti. Pyrimme myös uusimaan pakkauksiamme ja aloitamme saaristonäkkäreistä . Vaihdanne muovit kartonkiin ja etsimme myös parempia vaihtoehtoja muulle leivillemme. Jätettä vähennetään ja lisäksi muunnetaan koko leipomon lämmitysjärjestelmää puupelletti energialle toimivaksi ja otamme talteen mahdollisemman paljon uuneista tulevat hukkalämmöt :)
Tervetuloa
Uskomme saariston elinvoimaan ja siihen, että se tarjoaa avaimet upeaan elämänlaatuun.
Yksinkertaisesti - Elämän leipää!
Olette aina myös tervetulleita tervehtimään meitä tänne ulkosaaristoon Kökarille. Löydät meidät myös Facebookista.
Yksinkertaisesti - Elämän leipää!
Olette aina myös tervetulleita tervehtimään meitä tänne ulkosaaristoon Kökarille. Löydät meidät myös Facebookista.
MEIDÄN TARINAMME
Muutimme Helsingistä Kökariin koska halusimme löytää avain elämänlaatuun. Ei ole kaduttanut päiväkään :) Leivämme on enemmän kuin leipä. Saaristoleipä (Skärgårdsbröd) on yhteiskunnallinen yritys. Haluamme osaltamme tehdä saaristosta elinvoimainen.
Skärgårdsbröd Kökar Ab (Saaristoleipä Oy:n) omistavat pääosin Susanna ja Casper Mickwitz sekä Ålands Utvecklings Ab ja Ålands Ömsesidiga Försäkringsbolag.
Hallituksen puheenjohtajana toimii Björn Rönnlöf.
Skärgårdsbröd Kökar Ab (Saaristoleipä Oy:n) omistavat pääosin Susanna ja Casper Mickwitz sekä Ålands Utvecklings Ab ja Ålands Ömsesidiga Försäkringsbolag.
Hallituksen puheenjohtajana toimii Björn Rönnlöf.
MISSÄ ON KÖKAR?

Meidän tuotteet
Ahvenanmaan musta saaristolaisleipä, Veljesten Karlssonin Birka Skärgårsbröd:n kehittämänä ja valmistamana on ollut jo pitkään yksi suosituimmista Ahvenanmaalaisista leivistä. Saimme kunnian jatkaa heidän toimintansa.Nyttemmin olemme tuoneet markkinoille myös muutamia variaatiota samasta taikinasta ja tekotavasta.
Leivät sopivat tarjottavaksi monessa tilanteessa ja monella eri tavalla - toki leivän voi nauttia myös vain aamukahviin kastamalla.
Leivät sopivat tarjottavaksi monessa tilanteessa ja monella eri tavalla - toki leivän voi nauttia myös vain aamukahviin kastamalla.
-
Åländskt svartbröd
-
-
-
Kökarlimpan skivad, 375g med edge av honungsöl
-
Kökarknäcke med surmjölk och malt och lite edge av honungsöl
-
-
egna bullar i vårt sommar bistro
-
Ålandslimpan, 375g
-
Kökarknäcke 150g
-
Muutamia lyhyitä videoita ja valokuvia meidän arjesta :)
Loading...